Piliç Taşlık

14.00

Tavuk taşlığı, tavuğun ön midesidir. Çok lezzetli bir et olan taşlık doğru yöntemler ile pişirildiğinde, herkes tarafından sevilir. Taşlığı pişirmeden önce ne kadar zarı varsa, hepsi soyulmalıdır. İç kısmı mutlaka kontrol edilmeli, bazı durumlarda kum veya taş kalmış olabilir. İyice yıkanan taşlığa biraz sirke damlatılmalı ve bir süre beklenmeli.

Karşılaştır
Stok kodu: 000109 Kategoriler: , Etiketler: , , ,
Müşteri Değerlendirmesi
0
0 oy
5 Yıldız
0%
4 Yıldız
0%
3 Yıldız
0%
2 Yıldız
0%
1 Yıldız
0%
Oylar

Henüz hiç değerlendirme yok.

Müşteri Değerlendirmesi :

İlk değerlendiren siz olun “Piliç Taşlık”

0

ÜST

X